KleurenderWijs
     

Wilma Koolstra

Kijk naar mijn schilderijen en zie wie ik ben.

Kleuren maken me blij. Ik teken en schilder als ik me goed voel, dan zoek ik vrolijke kleuren. En als ik me niet goed voel, teken en schilder ik óók. Want daarvan gaat mijn energie weer stromen, of ik kom erdoor tot rust. Voor alles is een kleur.

Kleur is energie en emotie. Tekenen en kleuren zijn mijn manier om me te uiten als ik iets (nog) niet kan verwoorden. Of als ik steeds maar weer hetzelfde denk. De moeilijkste gebeurtenissen in mijn leven verbeeld ik in kleurrijke schilderijen. Zoals: 'liefde is de andere kant van rouw', ervaar ik:

'Kleur is de andere kant van de donkerste dagen en de moeilijkste momenten'

Mijn kunstwerken zijn kleurrijk. Met kleur voel ik me rijk.

Soms voeg ik zwart en donkere kleuren toe aan mijn werk. Ook die mogen gezien worden. Het geeft diepte en diepgang aan het leven. Het verhaal van het licht en het donker....

Ik wilde de kracht van het tekenen en kleuren beter begrijpen en kunnen toepassen. Daarom heb ik de Opleiding Genezend Tekenen, te Zutphen, gevolgd. Ik ben gediplomeerd tekentherapeut.

In 2009 ben ik gestart met 'Kleurenderwijs'.

Kleurenderwijs staat voor mijn praktijk voor tekentaal.
Omdat ik kleurend wijzer ben geworden en mijn ervaringen graag deel. Dat doe ik tijdens workshops en 'individueel tekenen'. En ja, ik verkoop ook graag mijn schilderijen. Ik vind het iedere keer een feestje als mijn schilderijen op plaatsen komen te hangen waar anderen er blij van worden. Of waar mijn werk troost biedt.

Ik wens je veel kijk- en leesplezier op mijn website.

Hartelijke, kleurrijke groet,

Wilma

 

 

 

 

© 2017 KleurenderWijs - Wilma Koolstra