Teken je blij

Sprookjesachtig tekenen

Op groot papier met stiften en ecoline

Ik teken omdat ik er blij van word. Door het herhalen van simpele vormen en lijnen maak ik mijn eigen droomwereld. Ik houd van het creëren van sprookjesachtige huizen, met koninklijke uientorens, in de stijl van Hundertwasser. Op een groot vel karton, of op een klein kaartje. Voor mezelf of voor een ander. Anderen worden blij van deze kleurrijke werken.

Na een workshop gaan mensen die ‘niet kunnen tekenen’ met hun kunstwerk blij naar huis.

Wil je ook een keer tekenen á la Hundertwasser? Op 11 en 25 november en op 9 december is ‘Hundertwasser’ het thema van ‘verrassend tekenen’. Je kunt deze serie van drie keer volgen, of gewoon één keer komen.

Verras jezelf met een kleurrijk kunstwerk. Goed tegen een herfstdip.
Je bent welkom!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.