Taal en tekenen van rouw

Vandaag heb ik een tekening en tekst uit voorraad samengevoegd. Taal en tekenen is zo’n fijne combinatie. Als rouw alle kanten uitgaat, is het fijn om vertrouwen te hebben. Het labyrint is voor mij een mooi symbool daarvoor. Er is 1 weg, je kunt niet verdwalen.

En op kleurloze, verkleurde stukken, weet ik dat er altijd weer kleur komt. Terwijl ik dit schrijf, kijk ik naar buiten en zie ik de vrolijk gekleurde narcis die zich niks aantrekt van het grijze weer.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Every weekend i used to go to see this web site, as i
    want enjoyment, for the reason that this this web site conations in fact nice funny information too. https://sites.google.com/view/american-roulette-strategy/home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.